1- بی نام. 1387. پیش نویس قانون مواد غذایی در چارچوب راهبردهای اقتصادی و بهداشت و سلامت کشور با استفاده از مطالعات تطبیقی و نیاز بازار و قوانین جاری در کشور، انجمن علمی بازرگانی ایران، اتاق بازرگانی، صنایع و معادن تهران. 145 صفحه.
2- جعفرنژادی، ع.ر. 1387. مدلسازی روند انباشت Cd در مزارع گندم، رساله دکتری گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس. تهران 118 صفحه.
3- جعفرنژادی، ع. و س.م.ه. موسوی فاضل. 1393. بررسی اثرات فاضلاب تصفیه شده بر آلودگی میکروبی و شیمیایی خاک و گندم، نشریه پژوهش آب در کشاورزی 525-517:(3)28.
4- رضوی، ح. 1395. بررسی وضعیت کشاورزی ارگانیک در ایران و مقایسه با چند کشور منتخب، وزارت جهادکشاورزی، مؤسسه پژوهشهای برنامه ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی 22 صفحه.
5- رزاقی بورخانی، ف.، ن. شویکلو و ن. شوکتی آمقانی. ۱۳۹۱. ضرورت تدوین استانداردهای کشاورزی در تولید محصول سالم، اولین همایش ملی حفاظت و برنامهریزی محیط زیست، همدان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، شرکت هم اندیشان محیط زیست فردا، برگرفته از
https://www.civilica.com/Paper-NATURE01-NATURE01_123.html
6- عابدی، س. (1397). طرح بررسی اقتصادی سیاست تشویقی تولید محصولات سالم: مطالعه موردی گندم و ذرت، ستاد توسعه زیست فناوری، معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری: جلد دوم، 159 صفحه.
7- عسگری، ف. و ر. محمدزاده. 1394. پایش و ارزشیابی سیاستهای کشاورزی در کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه و هشت اقتصاد نوظهور، تهران، وزارت جهاد کشاورزی، مؤسسه پژوهشهای برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی 40 صفحه.
8- قریب، ح. 1391. چشم انداز امنیت غذایی در جمهوری اسلامی ایران، فصلنامه راهبرد 369-346:(21)65.
9- گنجیان، م. 1395. بررسی نهادها و قوانین مرتبط با سیاست سلامت غذایی در آمریکا، وزارت جهادکشاورزی، مؤسسه پژوهشهای برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی 26 صفحه.
10- گنجیان، م. 1395. بررسی سیاست سلامت غذایی در سنگاپور، وزارت جهادکشاورزی، مؤسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی 22 صفحه.
11- مرادحاصل، ن. و ا.ح. مزینی. 1385. ارزیابی نقش دولت در چالش های زیست محیطی ایران، علوم و تکنولوژی محیط زیست 24-11:(4)10.
12- مرادی، پ. و م. امیدی نجف آبادی. 1390. موانع به کارگیری استاندارد عملیات مناسب کشاورز جهانی (گپ جهانی) در بخش کشاورزی ایران، مجله پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی 40-27:(1)4.
13- محمدی کربلایی، ز. و ب. خسروی پور. 1392. کاربرد و تأثیر زیست فناوری در امنیت غذایی، همایش ملی آلایندههای کشاورزی و سلامت غذایی، چالش ها و راهکارها، صفحه های 247 تا 251.
14- مرادی، ح، 1385. ترویج زیست فناوری راهبردی برای توسعه کشاورزی پایدار و امنیت غذایی، فصلنامه نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی 32-26:(18)5.
16- ملکوتی، م.ج. 1389. رابطه مصرف بهینه کود و تولید محصولات کشاورزی سالم، مجله علمی ـ پژوهشی اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی و علفهای هرز 150-133:(16)4.
17- ملبوبی، م.ع.، ک. زمانی و س. عابدی. 1397. کشاورزی زیستى: موفقیت علم در عرصه مزرعه، سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره ملی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران، صفحههای 1 تا 20.
18- یزدانی، ع.، م. صفاری و غ. رنجبر. 1396. اثر آبیاری با فاضلاب شهری تصفیه شده بر عملکرد دانه و تجمع فلزات سنگین در دانه ژنوتیپهای جو، مجله علوم زراعی ایران 296-284:(4)9.
19. Ahkami, A.H., R.A. White III, P.P. Handakumbura and C. Jansson. 2017. Rhizosphere engineering: enhancing sustainable plant ecosystem productivity. Rhizosphere 3:233-243.
20. Alfatni, M.S., A.R.M. Shariff, M.Z. Abdullah, O.M.B. Saeed and O.M. Ceesay. 2011. Recent methods and techniques of external grading systems for agricultural crops quality inspection, review. In. J. Food Engineer. 7: 1–40.
22. GAO. 2011. Report to Congressional Committees. Federal food safety oversight - Food safety working group is a positive first step but government wide planning is needed to address fragmentation.U.S.A. GAO-11-289 pp. 1-28 Retrieved from:
http://www.gao.gov/assets/320/316742.pdf.
23. James, C. 2003. Global Review of Commercialized Transgenic plant, ISAAA briefno 30, Intl. Serv. for Acquisition of Agri-Biotech Application, ISAAA Ctr. New York, USA 303-309.
24. Kubursi, A.A. 2005. Lebanon’s agricultural potential: A policy analysis matrix approach. McMaster Univ. and Econometric Res. Retrieved from:
http://www.aaea.org.
25. Malboobi, M.A., P. Owlia, M. Behbahani, E. Sarokhani, S. Moradi, B. Yakhchali, A. Deljou and K. Morabbi Heravi. 2009. Solubilization of organic and inorganic phosphates by three highly efficient soil bacterial isolates. World J. Microb. Biotechnol. 25:1471-1477.
26. Padmavathy, K. and G. Poyyamoli. 2011. Alternative farming techniques for sustainable food production. In: E. Lichtfouse (ed.), Genetics, Biofuels and Local Farming Systems, Sustain. Agr. Rev. 7, France: 367-4241. DOI 10.1007/978-94-007.
27. Qaim, M. and G. Traxler. 2002. Roundup ready soybean in Argentina: farm level, environmental and welfare effects, 6th ICABR Conf. Ravello, Italy, 11-14 July.
28. Shirani Bidabad, F. 2002.The problem of food insecurity in India. Desertation for Phd in agricultural economics and business management, Aligarh Muslim University, Aligarh, India: 1-383.
29. Sorby, K. and G. Fleischer. 2003. Integrated pest management in development. Review of Trends and Implementation Strategies. Agri. Rural Dev. Working Paper 5:3-10.
30. Swinnen, J.F.M. and M. Maertens. 2007. Globalization, agri-food standards and development. Rivista Di Economia Agraria/ a. Lxll, n. 413-427. Retrieved from: http://www.inea.it/public/pdf_articoli/