اسفنجاری، رضا؛ زیبایی، منصور. (1391). بررسی کارایی فنی و شکاف تکنولوژی واحدهای پرورش مرغ تخم گذار ایران. اقتصاد و توسعه کشاورزی، 26 (4)،252-260.
اصفهانی، سیدمحمدجعفر؛ خزاعی، جواد. (1389). بررسی عوامل مؤثر بر کارایی مرغداران استان خراسان جنوبی. تحقیقات اقتصاد کشاورزی، 4،165-180.
باتمانی، الهام؛ زراعت کیش، سید یعقوب. (1400). درجه توسعه یافتگی روستاهای استان کرمانشاه (کاربرد روش تاکسونومی عددی). نشریه تحقیقات اقتصاد کشاورزی، 13 (2)، 1-24.
پاینده، زهرا؛ خیرعلی پور، کامران؛ کریمی، محمود. (1395). بررسی کارایی واحدهای پرورش مرغ گوشتی به روش تحلیل پوششی دادهها، مطالعه موردی: استان اصفهان. مهندسی بیوسیستم ایران، 47 (3)، 577-585.
خالدی، محمد؛ شوکت فدایی، محسن؛ نکوفر، فرناز. (1389). بررسی کارآیی بازار گوشت مرغ در ایران (مطالعه موردی: شهرستان کرج). اقتصاد و توسعه کشاورزی، 24 (4)، 448-455.
دادله، بهمند. (1400). ارزیابی وضعیت توسعه یافتگی کشاورزی با استفاده از روشهای برنامه ریزی (مطالعه موردی شهرستانهای استان سمنان). نشریه تحقیقات اقتصاد کشاورزی، 13 (3)، 150-166.
دریجانی، علی. (1390). برآورد کارایی تکنیکی واحدهای نیمه مکانیزه پرورش مرغ گوشتی شهرستان گرگان: رهیافت مرز تصادفی. اقتصاد و توسعه کشاورزی، 25 (4)، 498-506.
دهیوری، سحر؛ محرابی، امیر. (1398). کاربرد روش تاپسیس فازی برای تعیین سطح توسعه یافتگی روستایی (مطالعه موردی روستاهای شهرستان اسلامشهر). نشریه پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، 12 (2): 63-76.
زنگنه، مرتضی؛ بنائیان، نرگس. (1398). مکانیابی بهینه غرفههای توزیع میوه تنظیم بازار نوروز در شهرستان رشت با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی. دوازدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران، دانشگاه شهید چمران ، اهواز.
شمس، علی. جوادی، علی. (1394). بررسی سطح توسعه یافتگی شهرستانهای استان زنجان از لحظ شاخصهای دامپروری، تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، 46(1)، 95-105.
شهبازی، حبیب؛ امجدی، افشین. (1395). اثر سیاستهای حمایت از مصرفکنندگان بر توسعه تقاضا در زیر بخش دام و طیور. اقتصاد کشاورزی و توسعه، 23 (94)، 213-244.
شهبازی، حبیب؛ حسینی، سیدصفدر. (1388). الگوی اقتصادی رفتار حاشیه بازاریابی گوشت قرمز در ایران. تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران، 40 (1)، 1-18.
عبداللهی کلورزی، مژگان؛ باقر سلیمی، سعید؛ صیداوی، علیرضا. (1399). تحلیل پیشرانهای کلیدی توسعه صنعت طیور با استفاده از رویکرد آیندهنگاری. نشریه پژوهشهای علوم دامی ایران، 12 (4)، 529-548.
فزونی اردکانی، زهرا؛ فرهادیان، همایون؛ پزشکی راد، غلامرضا. (1396). تعیین درجه توسعه یافتگی صنایع لبنی استانهای ایران، کاربرد تکنیک تاکسونومی عددی. نشریه علوم و صنایع غذایی ایران، 64 (14)، 51-60.
قدسی پور، حسن. (1384). فرآیند تحلیل سلسله مراتبی، چاپ چهارم، تهران، انتشارات دانشگاه صنعتی امیرکبیر.
قربانی، محمد؛ دهقانیان قطب آبادی، سیاوش. (1382). بررسی کارایی بازاریابی مرغ گوشتی در استان خراسان. علوم و صنایع کشاورزی، 17 (1)، 125-134.
قصوری، شکوفه. قاسمی غنچه نازی، مهرنوش. (1399). برآورد مقدار مصرف کالاهای اساسی در کشور در سال 1390 تا 1400. مرکز آمار ایران. تهران.
گرایی، محبوبه؛ سالم، علی اصغر. (1401). امنیت غذایی 25 ساله ایران با توجه سیاستهای اقتصاد مقاومتی (با تاکید بر اصلاح الگوی مصرف). نشر فرسار. ارومیه. ایران.
مصلحی، حمیدرضا. (1399). مقایسه وضعیت تولید مرغ در ایران با سایر کشورها. مجموعه نشریات تجارب دنیا در بخش کشاورزی و منابع طبیعی، نشر آموزش کشاورزی، تهران.
Banaeian, N., Mobli, H., Fahimnia, B., Ewa Nielsan, I. & Omid, M. (2018). Green supplier selection using fuzzy group decision making methods: a case study from the agri-food industry. Computers & Operation Research, 89, 337-347.
Davis, G.T. (1955). Influence of Oxygen Concentration on Hatchability and on Selecting for Hatchability. Poultry Science, 34, 107-113.
Opricovic, S. & Tzen, G.H. (2004). The Compromise solution by MCDM methods: A comparative analysis of VIKOR and TOPSIS. European Journal of Operation Research, 156 (2), 445-455.
Uzundumlu, A.S. & Dilli, M. (2022). Estimating Chicken Meat Productions of Leader Countries for 2019-2025 Years. Ciência Rural, 52 (2), 248-263.