1- آرپناهی، س. و م. نوریپور. 1393. بررسی دیدگاه نظام اطلاعات کشاورزی نسبت به محصولات ارگانیک مورد: بخش مرکزی شهرستان بویر احمد. فصلنامه اقتصاد فضا و توسعه روستایی 73-55:(1)3.
2- باقری، ا.، ع. عباسی، ح. زینالی و و. محمدی. 1396. تاثیر ژنهای مقاومت انتقال یافته از نخود فرنگی (Pisum sativum) به کلزا (Brassica napus) علیه بیماری پوسیدگی اسکلروتینیایی ساقه (Sclerotinia scleritiorum). مجله به نژادی نهال و بذر 263-243:(2)33-1.
3- باشگاه خبرنگاران جوان 1392. گروه اقتصاد. برگرفته از https://www.yjc.ir/fa/news/4354662
4- پورمظفر، س.ح.، ق. لیانی، س. شهابیآهنگرکلایی و ح. رفیعی. 1393. برآورد میزان تمایل به پرداخت مصرفکنندگان به منظور بهره مندی از محصولات ارگانیک: کاربرد روش دو مرحله ای هکمن (نمونه پژوهشی: خیار ارگانیک استان مازندران). پژوهشهای محیط زیست 108-97:(10)5.
5- توحیدفر، م. و س. خسروی. 1396. مهندسی ژنتیک پنبه: از گذشته تا امروز. مجله بیوتکنولوژی کشاورزی 58-31:(2)9.
6- رهنما، ح. 1387. اخلاق زیستی و تولید محصولات تراریخته. فصلنامه ی اخلاق در علوم و فناوری 14-1:(2-1)3.
7- ربیعی، ز.، ح. راشدی، س. طهماسبی انفرادی و غ. اکبری. 1390. کاربرد روش Real Time-PCR جهت شناسائی سیب زمینی دستورزی شده ی ژنتیکی مقاوم به ویروس PVY در مقایسه با سیب زمینی های غیر تراریخته. فصلنامه علوم و صنایع غذایی 35-29:(28)8.
8- راستگو، ل. و ع. عالم زاده. 1389. موجودات تراریخته: مردم استان خراسان رضوی چه نظری دارند؟ مجله ایمنی زیستی28-15:(2)2.
9- رضوی س.ح.، م. پورطاهری و ع. رکن الدین افتخاری. 1394. ارزیابی جایگاه توسعة کشاورزی ارگانیک در مناطق روستایی ایران مطالعة موردی: تولیدکنندگان محصولات ارگانیک گواهیشده و درحال گذار. پژوهش های روستایی 45-27:(1)6.
10- بررسی صمت از موانع و چالشهای تجارت جهانی محصولات کشاورزیمحصولات ارگانیک؛ تجارت جهانی را به ثمر میرساند.روزنامه صمت. 1394. برگرفته ازhttps://www.smtnews.ir/trade/foreign-trade/8734
11- حاجت پور، ز. و ب. قره یاضی. خلاصه ای ازاخرین وضعیت جهانی محصولات تراریخته در انتهای سال 2017. پایگاه اطلاع رسانی بیوتکنولوژی ایران برگرفته ازhttp://www.irbic.ir
12- زکوی، م. و م. توحیدفر. 1396. مروری برجنبه های اقتصاد جهانی و تجاری محصولات تراریخته. مجله ایمنی زیستی 90-73:(2)10.
13- زیبایی، آ. 1395. خالص سازی و تعیین ویژگی های لیپاز گوارشی سن معمولی گندم. فصلنامه گیاه پزشکی. مجله علمی کشاورزی 77-65:(4)39.
14- شیرخدایی،م.، ا. قاسمی همدانی و س. حبیبنژاد لوجندی. 1395. بررسی تأثیر ارزش جمع گرایی، اعتماد، کیفیت و ریسک درک شده در قصد مصرف کننده به خرید محصولات ارگانیک (مطالعه ی موردی: مصرف کنندگان محصولات ارگانیک استان هرمزگان). پژوهشنامه فرهنگی هرمزگان 89-75:(12)6.
15- دهکردی، ا.، ع. عالمزاده و ع. خسروی. 1389. پاسخ مردم استان چهارمحال بختیاری به پذیرش موجودات تراریخته. مجله ایمنی زیستی 85-73:(4)2.
16- داداشی، م.ع.، م. محمدیان، ز. دهدشتی شاهرخ و و. خاشعی. 1396. تعیین اثرگذاری مدیریت ابعاد بازارگرایی برعملکرد شرکت های صنایع غذایی محصولات ارگانیک ایران. پژوهش های مدیریت ایران 297-267:(35)10.
17- ذاکرتولایی، ف.، ب. قره یاضی، ع. باقری وک. کمار شارما. 1395. انتقال ژن coda به عدس (Lens culinaris M) و تولید گیاهان تراریخته 1T. نشریة پژوهش های حبوبات ایران 229-215:(2)7.
18- خسروی، س.، ف. احیا و م. توحیدفر. 1391. جنبه های اقتصادی محصولات تراریخته. مجله ایمنی زیستی 120-105:(3)4.
19- خداوردیزاده، م. 1396 . بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به پرداخت اضافی مصرف کنندگان خیار ارگانیک در ارومیه. تحقیقات اقتصاد کشاورزی 122-97:(3)9.
21- جدی، ل.، ا. دورانی علیایی و م. فارسی. 1388. بهینه سازی عوامل مؤثر در انتقال ژن به وسیله آگروباکتریوم تومه فشینس به گوجه فرنگی. نشریه پژوهشهای زراعی ایران 374-368:(2)8.
22- چمنی محصص، ف.، م. سلوکی، ب. قره یاضی، ف. فرشاد،ل. فهمیده، ا. غفاری و م. محسن پور. 1396. جداسازی و آنالیز عملکرد ژن افزایش جذب فسفر PSTOL1 از گونه وحشی برنج. مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی 10-1:(1)6.
23- عزمی، ا.، ح. موحد محمدی، ه. ایروانی و م.ر. بیهمتا. 1385. جایگاه گیاهان تراریخته در محیط زیست و کشاورزی. انسان و محیط زیست 31-16:(7)2.
24- کریمی علویجه، م.ر. و م. جواد فروغی اصل. 1394. بخش بندی مصرف کنندگان سبز با استفاده از متغیرهای سبک زندگی) مورد مطالعه: مصرف کنندگان محصولات ارگانیک در شهر شیراز. فصلنامه علمی- پژوهشی تحقیقات بازاریابی نوین 184-163:(4)5.
25- محمد حسینی، ع. و م. معلی. 1396. ملاحظات اخلاقی در روش های تولید و کاربرد حیوانات تراریخته. حقوق اسلامی 199-163:(52)14.
26- محمدى، ح.، آ. دوگانى و ش. عیدىزاده. 1394. کاربرد مدل لاجیت چندگانه در بررسى عوامل مؤثر بر آگاهى و مصرف محصولات غذایى ارگانیک( مطالعه موردی مشهد). فصلنامه فناوری های نوین غذایی 99-89:(10)3.
27- مسعودی زاده، ف. و ب. خسروی. 1395. نقش محصولات تراریخته در حفظ محیط زیست. همایش محصولات تراریخته در خدمت تولید غذای سالم، حفاظت از محیط زیست و توسعه پایدار. دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان 6 صفحه.
28- ملک سعیدی، ح.، ع. آجیلی و ک. رضایی مقدم. 1388. عوامل مؤثر بر دانش کارشناسان کشاورزی استان خوزستان نسبت به کشاورزی ارگانیک، مجله تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران 91-81:(81-40)3.
29- هاشمی، م. و ا. فتاحی اردکانی. 1395. ارزش گذاری اقتصادی محصولات ارگانیک، کاربرد رهیافت ترجیحات اظهارشده (مطالعه موردی: گوجه ارگانیک دشت مَرغاب). مجله تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران 334-325:(2- 47)2.
30- یعقوبی، ج. و ع. جوادی. 1393. موانع تولید محصولات ارگانیک از دیدگاه کارشناسان جهاد کشاورزی. نشریه دانش کشاورزی و تولید پایدار 68-57:(1)24.
31. Bryant, J., L.B.l.Velle and J.Searle. 2005. Introduction to bioethics. John Wiley and Sons, UK. 85-143 p.
32. Furet, A. 2008. The French law on GMOs: balanced or biased? Inf OGM Association. Retrieved from
http://www.infogm.org.
33. Gerdung, A. 2006. Germany’s liability law for GMO cultivation. Sustainability Council of New Zealand. Wellington, New Zealand.
34. Levidow, L., S. Carr and D.Wield. 1999. Safety Regulation of Transgenic Crops: Completing theInternal Market? Centre for Technology Strategy, Faculty of Technology, the Open University Milton Keynes, UK, 23-26 p.
35. Pretty, J. 1999. Sustainable farming will put food on all our tables. Guardian Weekly, 14th March. 26 p.
36. Qaim, M. 2009. The economics of genetically modified crops. Annu. Rev.Resour. Econ., 1(1):665-694.
37. Rifkin, J. 1998. The Biotech Century. Victor Gollanz. London, UK, 272p.
38. Secretariat of the CBD 2000. The Cartagena protocol on biosafety to the convention on biological diversity: text and annexes. Montreal, Canada, pp. 3-4.
39. Macer, D. 1995. Food, plant biotechnology and ethics, International Bioethics Committee (IBC) Report, United Nations Educational Scientific and Cultural Organization (UNESCO), 23p.
40. Madsen, K.H. and P.Sandoo. 2000. Ethical reflection on herbicide-resistant crops. Pest Manag. Sci. 613:18-25.