1- ابراهیمی، ح. 1389. تغییر مصرف آب کشاورزی با توجه به تغییر اقلیم. پژوهش در علوم زراعی120-109:(9)3.
2- سلطانی، ا. 1397. مدلسازی و تحلیل نتایج امنیت غذایی کشور تا 2050. سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، تهران، 268 صفحه.
3- علیزاده، ا. و غ.ع. کمالی. 1381. اثرات تغییر اقلیم بر افزایش مصرف آب کشاورزی در دشت مشهد. فصلنامه تحقیقات جغرافیایی 201-189:(2و3)17.
4- کامکار، ب. و ع. مهدوی دامغانی. 1387. مبانی کشاورزی پایدار. انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد. 322 صفحه.
5- کوچکی، ع. و غ.ع. کمالی. 1389. تغییر اقلیم و تولید گندم دیم در ایران. پژوهشهای زراعی ایران 520-508:(3)8.
6- کوچکی، ع.، م. نصیری محلاتی و ل. جعفری. 1394. بررسی تأثیر تغییر اقلیم بر کشاورزی ایران: 1- پیشبینی وضعیت اگروکلیماتیک آینده. پژوهشهای زراعی ایران 664-651:(4)13.
7- کوچکی، ع. و م. نصیری محلاتی. 1395. بررسی تأثیر تغییر اقلیم بر کشاورزی ایران: 2- پیشبینی تولید محصولات زراعی و راهکارهای سازگاری. پژوهشهای زراعی ایران 20-1:(1)14.
8- مهدوی دامغانی، ع.، ف. آقامیر. 1397. فشردهسازی پایدار سامانههای تولید محصولات زراعی: مبانی و روشها. سومین کنگره بینالمللی و پانزدهمین کنگرۀ ملی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران (مقاله کلیدی). 13 تا 15 شهریور، کرج.
9- وزارت جهاد کشاورزی. 1395. آمارنامه کشاورزی سال زراعی 94-1393 (جلد اول: محصولات زراعی). مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت جهاد کشاورزی.
10. EPA (United States Environmental Protection Agency). 2017. Strategies for climate change adaptation. Retrieved from: https://www.epa.gov/arc-x/strategies-climate-change-adaptation.
11. FAO. 2017. FAOSTAT, Country Profile: Islamic Republic of Iran. Retrieved from: http://www.fao.org/faostat/en/#country/102.
12. Flanner, K.V. 1962. Origins and ecological efforts of early domestication in Iran and the Near East. In: Ucko, P.J. and Dimbleby, B.W. (Eds.). The Domestication and Exploitation of Plants and Animals. Duckworth and Co., pp. 73-100.
13. Garnett, T., C. Godfray. 2012. Sustainable Intensification in Agriculture. Navigating a course through competing food system priorities, Food Climate Research Network and the Oxford Martin Programme on the Future of Food, University of Oxford, UK, 51.
14. Koocheki, A. and R. Ghorbani. 2005. Traditional agriculture in Iran and development challenges for organic agriculture. Int. J. Biodiver. Sci. Manag. 11:52-57.
15. Pretty, J., Noble, A.D., Bossio, D., Dixon, J., Hine, R.E., Penning de Vries, F.W.T., Morison, J.I.L. 2006. Resource-conserving agriculture increases yields in developing countries. Environ. Sci Tech. 3:24–43.
16. Pretty, J., Bharucha, Z.P. 2018. Sustainable intensification in agricultural systems. Anna. Bot. doi: 10.1093/aob/mcu205.
17. Pretty J, Toulmin, C., Williams, S. 2011. Sustainable intensification in African agriculture. Int. J. Agr. Sustain. 9(1):5-24.
18. The Montpellier Panel. 2013. Sustainable Intensification: A New Paradigm for African Agriculture. London, UK.