نویسنده = %EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD
لیپیدهای بازساخته در صنعت غذا و تأثیرهای فراسودمندی آن‌‌ها

دوره 4، شماره 2، آذر 1398، صفحه 169-180

10.22047/srjasnr.2019.112996

نگین سیف زاده سیف زاده؛ محمدعلی سحری